2016. január 22., péntek

Zokni-tervek

  1. Zokni Márknak Regia 4-fädig Avenue Color kék-lila csíkos fonalból. Csak egy sima zokni lesz, hagyományos sarokkal, kontraszt színben (fehér), pont olyan, mint az előző. Ehhez minden itt van velem Trentóban, szóval hamarosan elkészül.
  2. Crazy Zauberball csíkos zokni nekem. Fish lips kiss sarokkal. Ehhez is minden adott, csak idő kérdése.
  3. Újabb zokni Márknak Regia Monacóból. Mivel kevesebb, mint 10 dkg-om van, ezért mindenképp kontraszt színű sarka, és talán orra is lesz. Na de mi lesz ez a szín? Szürke? Sárga? Még kiderül, ezt be kell még szereznem. Meg nincs is nálam a fonal, szóval nem kell nagyon sietni. Plusz van még Márknak egy adag kékes zoknifonalam, amikről nem sikerült kiderítenem, hogy milyen márka, úgyhogy ő el lesz látva zoknikkal egy időre, az tuti. Ezért a következő pontokban már csak saját részre tervezett zoknikat fogok felsorolni.
  4. Blueberry waffle socks nekem Drops Fabel 111 mustár színből. 
  5. Flying north socks nekem Drops Fabel 114 light pearl grey színből. Esetleg az eggyel sötétebb szürke 115-ből. Ha marad még elég fehér fonalam, akkor kontraszt színű sarokkal. (Látszik, hogy mi jön be mostanában...)
  6. Drops Fabel 901 candy színből is szeretnék egy zoknit, rózsaszín sarokkal (ez legalább van).
  7. Futottak még kategóriában, avagy színek, amik tetszenek, de nem tudom még, milyen mintával: 113 ruby red, 104 purple, 112 apple green, 804 blue/grey, 903 yellow pink, 904 lavender, Delight 17 rapsberry cake, 10 olive/rust/plum

Ja, szóval tervek azok vannak. Várom a Drops Sockalicioust (vagy a wool sale-t? Vajon melyik ad majd nagyobb kedvezményt?), addig szorgosan kötögetek azokból, amik nálam vannak. Legalább a 4-5-6-hoz szeretnék fonalat venni, és lehet, hogy festésre is adom a fejem, vagyis veszek még két gombolyag törtfehéret is.